Purple Storm - dovleac cu flori

Cod produs: fit8701
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

289,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Purple Storm - Eleganță în Culori Tomnatice

Cu Purple Storm - dovleac cu flori, te invităm într-o călătorie plină de rafinament și culoare, în inima toamnei. Acest aranjament floral de lux, realizat într-un dovleac vopsit și decorat cu foiță de aur manual aplicată, este o adevărată operă de artă floristică. Fiecare petală, fiecare nuanță și fiecare frunză sunt alese cu grijă de florarii noștrii pentru a creea un spectacol vizual fermecător.

Trandafirii senzuali, alstroemeria bogată în culori, freziile parfumate, mathiola elegantă și dalii spectaculoase se contopesc armonios, creând un aranjament floral sofisticat și captivant. Aroma delicată și prospețimea acestor flori transformă orice spațiu într-un colț de rai tomnatic.

Cu serviciul nostru de livrare flori în Timișoara, Purple Storm - dovleac cu flori poate fi livrat direct la ușa ta sau a persoanei dragi. Indiferent dacă îl oferi cuiva special sau îl aduci în propria ta casă, acest aranjament impresionant vă rămâne în memoria celor care îl văd și îl simt.

Imaginați-vă o seară rece de toamnă, iluminată de gingășia călduroasă a acestui aranjament floral. Purple Storm - dovleac cu flori aduce cu el nu doar frumusețea florilor, ci și povestea pasiunii și dedicării noastre pentru arta florală. Fii parte din această poveste comandând Purple Storm - dovleac cu flori de la singura Florărie Non Stop din Timișoara și bucură-te de farmecul autentic al toamnei.

Aranjamentul floral Purple Storm - dovleac cu flori  conține :

- dovleac vopsit
- burete floral
- 21 - 23 fire de flori ( mixul floral poate să difere în funcție de disponibilitatea stocului)
-verdeață
-accesorii

Comandă acest aranjament Purple Storm - Dovleac cu Flori de la singura Florărie Non Stop din Timișoaraflori in timisoara.eu

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.  

Dimensiuni aproximative :

- înalțime: 25-35cm  

- diametru: 20-35 cm.

 

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

 

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Acest aranjament conține flori de sezon precum dalie, mathiola, frezii, etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, culoarea dovleacului , culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Produsele Flori in Timisoara.eu sunt creații de artă florală. Fiecare buchet sau aranjament floral este o reinterpretare artistică a floriștilor noștrii, produsele sunt unicat și sunt special create pentru fiecare client în parte, implicând manufactura.

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: