Albastru Intens

Cod produs: fit9166
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

255,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Un buchet altfel va fi întotdeauna mai apreciat decât o duzină de flori banale, întradevăr toate florile sunt frumoase dar de ce să nu oferi ceva special ? Chiar  dacă alegi să îl oferi iubiteisoției, prietenilor sau de ce nu unui partener de afaceri acest buchet realizat pe o structură avangardistă din dantelă albastră și accente de saten în diverse nuanțe de albastru, cu flori proaspete, îmbinând culori surprinzătoare precum peach, roz , alb, verde și albastru, totul formând o perfectă armonie pentru orice ocazie. 

  
La început de an școlar poți oferi cu succes acest minunat buchet de flori, suntem mai mult decât convinși că te-ai săturat de banalele buchete ce le dăruiești tu și încă 100 de copii. 
  
Oferă cu dragoste acest minunat buchet cu hortensi și trandafiri , de la singura Florărie Non Stop din Timișoaraflori in timisoara.eu și cu siguranță nu vei rămâne anonim. 

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim  LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA

Dimensiune aproximativă:

- diametru : 20-30 cm

- inaltime : 20-30 cm

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți buchetul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile schimbați apa din vază, adăugați mâncare florală în cantitatea potrivită volumului de apă și tăiați minim 3 cm din codițele florilor.

 

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Imaginea este cu titlu de prezentare,  acest buchet conține flori de sezon precum hortensie, astilbe, etc în cazul în care acestea nu v-or fi disponibile se înlocuiesc cu alte flori păstrându-se numărul de flori. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

***Imaginea este cu titlu de prezentare, verdeața, culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Produsele Flori in Timisoara.eu sunt creații de artă florală. Fiecare buchet sau aranjament floral este o reinterpretare artistică a floriștilor noștrii, produsele sunt unicat și sunt special create pentru fiecare client în parte, implicând manufactura.

 

 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: