Inima Dulce

Cod produs: fit9050
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

411,00 Lei
Cantitate:
- +
 

 Pentru cea care se bucură de toată atenția și dragostea ta, florarii noștri au creat un super cadou cu ajutorul căruia să îi mărturisești cele mai aprinse sentimente. O cutie elegantă, în formă de inimă, în care am realizat un joc interesant de culori, jumate de cutie fiind plină cu trandafiri albi și roșii și  cealaltă jumătate cu delicioasele praline Ferrero Rocher . 
  
 Suntem siguri că atunci când va primi această cutie cu 19 de trandafiri albi și roșii inima îi va sălta de bucurie și va știi cu siguranță că toată atenția ta se îndreaptă spre ea. 
  
 Aranjamentul conține : 
  
 -cutie cartonată 
  
 -burete floral 
  
 - 19 trandafiri 
  
 -praline Ferrero Rocher 
  
 -accesorii 
  
 Alege cea mai frumoasă cutie în formă de inimă, plină cu 19 trandafiri albi și roșii și delicioase praline Ferrero Rocher de la singura Florărie Non Stop din Timișoara , cu siguranță cadoul tău va atrage toate privirile și admirația orinde va fi amplasat în cameră. 
    
 Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTIVN, CHISODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVITA.       
     
 * Imaginea este cu titlu de prezentare, cutia și nuanța florilor pot să difere în funcție de stocul disponibil (ex: roz mai deschis, roz mai închis).      

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: