Dom Perignon Vintage 2006 Gift Box

Cod produs: dp1
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

2.099,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Dom Pérignon Vintage 2006 Gift Box 0.75l este doar șampanie vintage.
Fiecare epocă este o creație, singulară și unică, care exprimă atât caracterul anului, cât și caracterul lui Dom Pérignon. După cel puțin opt ani de elaborare în pivnițe, vinul întruchipează echilibrul perfect al Dom Pérignon, plenitudinea armoniei.

"Din punct de vedere tehnic, cea mai provocatoare Vintage a mea a fost 2006. Mă refer la riscul Dom Pérignon de a ieși din zona de confort: pentru mine este esența - din ea iese un element de magie." Spunea Richard Geoffroy, Chef de Cave Dom Pérignon.

Anul 2006 a fost neregulat din punct de vedere climatic și, luat în ansamblu, cald și uscat. Maturarea în pivniță a recoltei din 2006 a fost foarte lentă. Multă vreme, vinul a fost dominat în mare măsură doar de maturitatea fructului. Abia în 2015 s-au dezvăluit în cele din urmă exhaustivitatea și armonia primei sale multitudini.
Dom Pérignon VIntage 2006 Gift Box este superlativ, luminos și glorios. Generozitatea sa originală - amplă și tactilă - este sporită de o structură clară care îi conferă prospețime și precizie.

  Alcool  : 12.5 % 

 Culoare : Albă.

 Litraj : 75 cl 

 Gust : Un ton pastelat floral, fructat se desfășoară apoi se întunecă rapid în fructe confiate, fân copt și note prăjite, împreună cu note de lemn dulce.

 Temperatura ideală de servire :  6 - 8°C

 Țara de origine : Franța

 

Dăruiește acestă șampanie Dom Pérignon Vintage 2006 Gift Box 0.75l alături de cele mai proaspete buchete, aranjamente și cutii florale de la singura Florărie Non Stop din Timișoara. 


 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: