Buchet Bujori

Cod produs: fit9073
Disponibilitate: Out Of Stock
* Alege buchetul::

* Ambalaj Floral:

* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege Culoarea Florilor:

* Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

98,00 Lei
Cantitate:
- +
 

 Nu știu câți dintre voi știți dar în țara noastră cresc cei mai vechi bujori , chiar mai vechi decât crocodili :) Da, o să radeți dar chiar așa este, bujorul românesc sau Paeonia Romanica Peregrina este o floare unică în Europa cu o istorie fascinantă care pleacă chiar dinaintea erei glaciare. Specialiști în domeniu o numesc relict glaciar și o consideră o "supraviețuitoare" ținând cont câte a răzbit până în zilele noastre. Cu un colorit spectaculos, un roșu sângeriu greu de reprodus chiar și pe pânză, ne mândrim cu câteva pajiști populate cu bujori 100% românești din păcate abia acum intrați în programul de protecție a plantelor rare. 
  
 Noi îți propunem să împărtășești această informație prețioasă și cu persoana dragă, cum altfel decât alături de un buchet de bujori parfumați. Fie că îi alegi pe cei în culoarea fulgilor de nea sau alegi o culoare vibrantă de piersică impactul oflactiv și vizual asupra iubitei va fi unul pe măsură. 
  
 Alege să dăruiești un buchet cu bujori de la singura Florărie Non Stop din Timișoara și noi îți garantăm că zâmbetele nu v-or întârzia să apăra. 
  
 Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHISODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVITA.    
  
 *Imaginea este cu titlu de prezentare, nuanța florilor poate să difere în funcție de stocul disponibil ( ex : roz mai deschis, roz mai închis )  

** STOC LIMITAT !

 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: