Aranjament Alexandra

Cod produs: fit7789
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

312,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Un aranjament floral cochet ce te poartă cu gândul la grădini pline de flori și parfum , în culori pastelate și nuanțe puternice ce v-or atrage toate privirile, un aranjament floral plin de căldură și blândețe gata să spună cel mai frumos " La Mulți Ani ! " în 30 august când îi sărbătorim pe toți ce poartă numele de Alexandra și Alexandru.

Orhidee delicate, trandafiri parfumați și multe alte flori proaspete, toate așezate într-un cufăr delicat potrivit pentru ai transmite urările tale persoanei dragi sau pentru al oferi într-o zi banală când vrei să o surprinzi.

Aranjamentul conține :

- cutie cartonată

- burete floral

- 3 orhidee

- 4 trandafiri

- 2 dianthus

- 3 mini-roze

- 3 dalii 

- 2 frezii

- 1 hortensie

- 2 mini - gerbera

- 1 cală

- verdeață

Comandă aceast superb aranjament floral de la singură Florărie Non Stop din Timișoara , flori in timisoara.eu și cu sigurantă cadoul tău îi va transforma orice zi într-una minunată.

 

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.  

 

Dimensiuni aproximative :

- înalțime: 15-25 cm  

- lungime 30-40 cm.

 

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

 

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Acest aranjament conține flori de sezon precum hortensie, orhideee, dalie, cală, dianthus etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, cutia, culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

 

 

 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: