Cutie Rainbow

Cod produs: fit9089
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

159,00 Lei
Cantitate:
- +
 

 Super potrivită pentru începutul de an școlar, cutia cu trandafiri, crin și un ursuleț micuț de pluș va binedinspune copilul iar educatoarea sau învățătoarea va fi cu siguranță surprinsă și încântată de cadoul ales . 
  
 Renunță la clasicul buchet ce îți dă atât de multe bătăi de cap și alege această cutie, nu mai trebuie să o uzi sau să o pui în apa :) , nu mai trebuie să ai grijă să nu faci toată casa plină de apa chiar și hainele copilului atunci când duce buchetul, cozile acestuia fiind ude. Cutia are burete floral ud ce nu  necesită nici un fel de îngrijire și care oferă florilor așezate delicat în el suficientă apă cât și mâncare florala. 
  
 În această cutie am așezat un crin alb, hortensie albastr
ă, trandafiri albi dar și câteva miniroze albe, făcând-o astfel un magnet pentru privirile ce o înconjoară. 
  
Comandă această cutie cu flori pentru începutul școlii de la singura Florărie Non Stop din Timișoara și noi o livrăm duminică seara sau luni dimineața, tu alegi. 

De asemenea poți dărui cu succes această cutie cu flori albastre unei proaspete mămici ce a născut un băiețel, va fi o surpriză plăcută pentru tânărul voinic cât și pemtru mama.
  
 Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.      
  

Dimensiuni aproximative :

- înalțime: 20-25 cm  

- diametru : 20-25 cm  

 

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

 

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Acest aranjament conține flori de sezon precum hortensie, crin, etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, cutia, culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: