Creioane colorate cu flori rosii

Cod produs: fit1399
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

151,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Indiferent de vârsta pe care o avem o parte din sufletul nostru rămâne copil și ne bucurăm de orice este colorat și vesel , precum creioanele colorate cu care ne-am petrecut mare parte din copilărie. Te întrebi cui poți dărui acest aranjament ? este simplu, cine nu își dorește să retrăiască cu ochii deschiși clipele de fericire din copilărie , prin urmare îl poți dărui iubitei, soției, ficei , mamei chiar și bunici care se va amuza copios aducandu-și aminte de clipele când îi desenai pereții.

Aranjamentul floral conține:

- suport realizat manual din creioane colorate

- burete floral

- mix din flori multicolore ( mixul floral poate să difere în funcție de sezon)

- verdeață și accesorii

Comandă această aranjament Creioane colorate cu flori roșii de la singura Florărie Non Stop din Timișoara, flori in timisoara.eu și cu sigurantă iubita sau prieteni tăi vor avea parte de o surpriză placută.

      
Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIȚA.  

Dimensiune aproximativă:

- diametru : 15-25 cm

- înălțime: 25-35 cm

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!  

** Acest aranjament floral conține flori de sezon precum dianthus, crizantema, orhidee, etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, vasul , culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Produsele Flori in Timisoara.eu sunt creații de artă florală. Fiecare buchet sau aranjament floral este o reinterpretare artistică a floriștilor noștrii, produsele sunt unicat și sunt special create pentru fiecare client în parte, implicând manufactura.

 

 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: